Profil

Benyt Dit lokale AutoMester-værksted 
Dams Auto er Dit lokale AutoMester-værksted i Gislev.
Vi gå meget langt for vore kunder, fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted, og til du igen er flot kørende på vej ud i verden – vi hjælper dig hele vejen! Det er nemlig vores mål at skabe flere glade bilister på det danske vejnet.

Vi garanterer topkvalitet! 
Dams Auto er som Dit AutoMester-værksted naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos Dams Auto.

Kompetente medarbejdere 
Her på værkstedet har vi en stab af kompetente medarbejdere, som står på spring for at hjælpe dig hele vejen. Vi er nemlig løbende under uddannelse, så vi hele tiden er opdaterede omkring udviklingen – og så vi dermed bliver endnu bedre til vores arbejde.

Vi gør det nemmere for dig 
Hos Dams Auto servicerer vi alle bilmærker og sørger for din bil, så den er klar til hverdagens udfordringer. Så er der mindre at bekymre sig om...

Husk også, at du hos Dams Auto bibeholder din bils nyvognsgaranti når vi laver serviceeftersynene. Så kig ind til os og find ud af, hvor meget Dams Auto kan gøre for dig og din bil!

Telefon & Mail

62 29 16 11

Info@damsauto.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder